Rikosoikeus: Talousrikokset

Talousrikosjutut ovat lähes aina monimutkaisia ja laajoja kokonaisuuksia, joiden menestyksellinen hoitaminen vaatii lakimieheltä erityistä asiantuntemusta. Tavallisesti talousrikoksissa on kyse kirjanpitorikoksesta, veropetoksesta tai velallisen rikoksista. Usein kyseiset rikokset ovat tiiviissä yhteydessä myös yrityksen konkurssiin.

Talousrikosten esitutkinta kestää tavallisesti pitkään ja usein sitä edeltää yritykseen tehty verotarkastus. Taloudelliset intressit voivat olla merkittäviä. Oikeudellisen avun saaminen heti prosessin alkuvaiheesta saakka on tärkeää. Lakimiehen puoleen kannattaa siis kääntyä mahdollisemman aikaisin.

Lakiasiaintoimisto Legimialla on laaja asiantuntemus talousrikosoikeuden, yritysten kirjanpidon sekä muun yritysten toimintaan liittyvän lainsäädännön tuntemisesta.

Varaa maksuton alkuneuvottelu

Haluamme tarjota sinulle maksuttoman alkuneuvottelun, jossa kartoitamme tilanteen ja keskustelemme järkevistä vaihtoehdoista jatkotoimenpiteiden suhteen. Varaa aika alkuneuvotteluun alla olevalla lomakkeella. 

Perheoikeus

Perintöoikeus

Asuntokauppa

Rakentaminen

Rikosoikeus

Vahingonkorvaus-
Ja kuluttaja-asiat

Sopimusasiat

Potilasvahingot

Rikosoikeus: Talousrikokset

Velkajärjestely