Henkilöt

rosten

Johanna Rosten

Oikeustieteen maisteri, osakas

puh. 0440720370

 

 

 

 

Työkokemus

  • Lakiasiaintoimisto Pajula, Rosten & Lehmusvaara Oy, osakas
  • Lakiasiaintoimisto Rosten & Raiskio Oy, osakas
  • Asianajotoimisto Laakso Toni Oy
  • Asianajotoimisto Harjulahti-Sarainmaa

Haluan tarjota asiakkailleni parasta juridista asiantuntemusta. Siksi oman osaamisen vaaliminen on minulle tärkeää. Pidän myös tärkeänä asiakkaan edun ajattelemista; meillä Legimiassa asiasi hoidetaan kustannustehokkaasti ja tarpeetonta viivytystä välttäen, sinulle parhaaseen vaihtoehtoon pyrkien.

Olen ennen lakimiehen uraa toiminut yrittäjänä useammassa yrityksessä. Yrittäjän huolet ja ilot ovat minulle myös käytännössä tuttuja ja osaan samastua pk-yrittäjän arkeen.

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa!


Pilvi Rientonen

Pilvi Rientonen

OTM, LLM

puh. 040 6352299

 

 

 

Työkokemus

  • Asianajotoimisto Cleve & Cleve Oy
  • Keski-Suomen Käräjäoikeus
  • Asianajotoimisto Kauttu & Co

Olen asianajotutkinnon suorittanut oikeustieteiden maisteri ja luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja. Olen helposti lähestyttävä ja kokenut neuvottelija. Ensisijainen tavoitteeni on saada ristiriidat ratkaistua sovinnollisesti ja löytää päämiehen kannalta tehokkain, nopein ja näin ollen edullisin ratkaisu. Tärkeintä minulle on päämiehen etu, toimeksiantojen perusteellinen hoitaminen ja päämiehelle parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttaminen.

Asianajotehtävien lisäksi toimin kouluttajana ja opetustehtävissä. Monipuolinen esiintymiskokemukseni on luonut tukevan perustan vakuuttavalle esiintymiselle oikeudessa. 

Minulla on laaja kokemus hevosurheilusta ja autan mielelläni hevosiin liittyvissä juridisissa asioissa.

Hoidan toimeksiantoja myös englannin kielellä. I will also handle cases in english.


Roope Raunio

Roope Raunio

OTM

puh. 0406352299

 

 

 

 

Työkokemus

  • Lounais-Suomen maistraatti
  • Heta – Henkilökohtaisten Avustajien Työnantajien Liitto ry

Olen 2016 valmistunut oikeustieteiden maisteri. Toimin Legimiassa avustavana lakimiehenä. Autan asiakkaitamme ja toimistomme muita lakimiehiä monipuolisesti erilaisissa toimeksiannoissa toimistomme osaamisalueilla.

Työskennellessäni pyrin asiakaslähtöiseen ajatteluun ja toimintaan. Pyrin selvittämään oikeudelliset ongelmat asiakkaille helposti ymmärrettävässä muodossa. Riitojen ratkaisun ohella haluan tarjota asiakkaillemme lisäarvoa ennakoimalla mahdollisia tulevaisuudessa ilmeneviä ongelmia.


Maksuton alkuneuvottelu
040 635 2299