Henkilöt

rosten

Johanna Rosten

Oikeustieteen maisteri, osakas

puh. 044 072 0370

 

 

 

 

Työkokemus

  • Lakiasiaintoimisto Pajula, Rosten & Lehmusvaara Oy, osakas
  • Lakiasiaintoimisto Rosten & Raiskio Oy, osakas
  • Asianajotoimisto Laakso Toni Oy
  • Asianajotoimisto Harjulahti-Sarainmaa

Johanna on toimistomme perustajaosakas, jonka laaja-alainen asiantuntemus perustuu vuosien työkokemukseen oikeudellisten asioiden eri osa-alueilta. Johannan erityisosaamisaluetta ovat työ- ja yhtiöoikeus sekä rakentamisen juridiset ongelmat. Luvan saaneena oikeudenkäyntiavustajana Johanna edustaa asiakkaitamme myös tuomioistuimissa.

Johanna on toiminut yrittäjänä vuodesta 1997 lähtien. Johannalla on monipuolinen yrittäjätausta; hän on toiminut yrittäjänä niin lakiasiaintoimistossa kuin muillakin toimialoilla. Monipuolisen yrittäjyystaustan vuoksi yrittäjien avustaminen on Johannalle erityisen mieleistä. Koska yrittäjyyden huiput ja sudenkuopat ovat myös käytännössä tulleet tutuiksi, onnistuu yrittäjän juridinen avustaminen kokonaisvaltaisemmin. Toimiminen vuosia työnantajana on luonut vankan perustan ymmärtää työsuhteen molempien osapuolten erityispiirteitä. Johanna avustaa yksityishenkilöiden ohella toimistomme yritysasiakkaita.

Johannalla on vuosien kokemus hallitustoiminnasta eri yhtiöissä. Hänet on lisäksi valittu lukuisiin vastuu- ja luottamustehtäviin.

”Asiakkaan edun ajatteleminen on lakimiehen ammatissa tärkeintä. Yrittäjänä myös asiakaspalvelulla on minulle erityinen merkitys. Meillä Legimiassa asiasi hoidetaan aina kustannustehokkaasti ja tarpeetonta viivytystä välttäen, sinulle parhaaseen vaihtoehtoon pyrkien.”


Rientonen Pilvi

Pilvi Rientonen

OTM, LLM

puh. 040 546 0992

 

 

 

Työkokemus

  • Asianajotoimisto Cleve & Cleve Oy
  • Keski-Suomen Käräjäoikeus
  • Asianajotoimisto Kauttu & Co

Pilvi on asianajotutkinnon suorittanut oikeustieteen maisteri ja luvan saanut oikeudenkäyntiavustaja. Pilvi on erikoistunut riidanratkaisuun ja edustaa asiakkaitamme tuomioistuimeen etenevissä toimeksiannoissa. Monipuolinen esiintymiskokemus ja käräjäoikeudesta hankittu työkokemus ovat luoneet tukevan pohjan esiintymiselle oikeudessa. Tuomioistuintyöskentelyn lisäksi Pilvin pääasiallista vastuualuetta ovat perhe- ja perintöoikeus sekä potilasvahinkoasiat. 

Pilvi on helposti lähestyttävä ja erittäin kokenut neuvottelija, jonka tavoitteena on saada ristiriidat ratkaistua sovinnollisesti ja löytää päämiehen kannalta tehokkain, nopein ja näin ollen edullisin ratkaisu – kuitenkaan päämiehen etua unohtamatta.

"Minulla ei ole tarvetta monimutkaistaa asioita tarpeettomasti. Pyrin esittämään asiat siten, että asiakas ymmärtää, mistä on kysymys."

Pilvi on hankkinut kansainvälistä kokemusta suorittaessaan opintojaan ulkomailla. Pilvi hoitaa toimeksiantoja myös englanniksi.

Maksuton alkuneuvottelu
040 635 2299