Uusi lakimies toimistoomme Turussa

Legimia-perheemme kasvaa! Olemme tällä viikolla saaneet toivottaa tervetulleeksi joukkoomme ja Turun toimistoomme Monican, joka on asianajotutkinnon suorittanut oikeustieteen maisteri ja lupalakimies. Hänellä on lisäksi pätevyys toimia kaupanvahvistajana. Monicalla on myös aikaisempaa kokemusta yrittäjänä toimimisesta ja meihin hän tekikin vaikutuksensa yrittäjähenkisyydellään sekä ahkeralla ja periksiantamattomalla asenteellaan. Hän on myös ennen kaikkea hyvä tyyppi!

Uskomme Legimiassa, että niin menestyvä yritys kuin lakimiestyökin on yhdistelmä hyvää yksilö- sekä joukkuepeliä. Hyvä joukkue koostuu osaamisen lisäksi hyvistä ihmisistä. Kaikkea tekemistä helpottavat ja onnistuneita tuloksia mahdollistavat yhteinen päämäärä, vastuun antaminen ja jakaminen sekä yhteiset arvot. Ammattitaitomme koostuu osaavista yksilöistä ja heidän mielettömistä persoonistaan, mutta sen lisäksi asioita saavutetaan nimenomaan erinomaisella joukkuehengellä.

Monica auttaa niin yksityis- kuin yritysasiakkaitamme eri juridiikan osa-alueilla, erityisesti rakentamiseen ja kiinteistöurakoihin sekä perhe- ja perintöoikeuteen liittyvissä kysymyksissä ja hänestä voit lukea lisää sivujemme henkilöt-osiossa.

Miksi kannattaa laatia testamentti?

Miksi kannattaa laatia testamentti? Vastaus kysymykseen, miksi testamentti kannattaa laatia, on yksinkertainen. Laatimalla testamentin voi varmistua, että kuollessa oma tahto toteutuu mahdollisimman hyvin. Jokaisella ihmisellä

Lue lisää »

Rikoksesta epäiltynä?

Olit edellisenä iltana juhlimassa. Aamuyöllä nakkikioskin jonossa syntyi tappelu, jossa olit tahtomattasi osallisena. Aamulla poliisi soittaa ja pyytää kuulusteluihin. Ehkä olet yrittäjä, jonka yritykseen tehdään

Lue lisää »